Els petits dolços són grans plaers

sábado, 3 de noviembre de 2012

Fondant per a principiants, pas a pas

Bon dia amics dolços!

El mes passat va ser l'aniversari de la petita de la casa, i com no...volia un pastís decorat, havia de ser algo senzill perquè la meva experiència diu que els pastissos molt decorats són molt bonics a la vista però poc bons (doncs se t'omple la boca de pasta de sucre i allò no hi ha qui s'ho mengi!). 

Amb la meva fixació de que la reposteria ha de ser bonica però principalment bona, li vaig fer un pastisset de xocolata amb crema de maduixa i unes estrelles de fondant molt boniques.

A més, he rebut moltes peticions de gent que em preguntava com es forrava un pastís de fondant. Cap problema, he fet aquest tutorial per vosaltres. I ja veureu que si practiqueu us sortiran unes coses meravelloses :) 

Us deixo el tutorial! Espero que us sigui d'ajuda!
Ah! i ja sabeu! Si teniu links o coneixeu alguna pàgina web de tutorials de com treballar amb fondant la podeu deixar a "comentaris"! i no parem d'aprendre!  és genial!!





Xtina

0 comentarios: